English Magyar
Biztos irányt mutatunk
Magyar English
Biztos irányt mutatunk

Gépjármű flottakezelés

Társaságunk gépjárműbiztosítási üzletága a flottakezelők részére a standard gépjármű-felelősségbiztosítások és casco-biztosítások mellett speciális kiegészítő biztosításokat (pl. gumiabroncs-biztosítás), baleseti asszisztencia és kármanagement szolgáltatást, valamint az üzemeltetett járművekkel kapcsolatos kockázatkezelést kínál. Ez utóbbi körben társaságunk a káralakulás folyamatos figyelése és értékelése alapján a kárkockázat mérséklésére irányuló intézkedésekre is javaslatot tesz.

Társaságunk a gépjármű-asszisztencia és a kármanagement szolgáltatások területén az Assistruck Szolgáltató Kft. közreműködését veszi igénybe. Partnerünk, az Assistruck Kft. által nyújtott biztosítási kármenedzsment szolgáltatás a társaságunk által közvetített gépjármű-casco biztosításokhoz kapcsolódik és a biztosítási esemény bekövetkezése esetén az alábbi elemeket tartalmazza:

• Segítségnyújtás (0-24 órás telefonos készenléti szolgáltatás fenntartása, műszaki segítségnyújtás megszervezése, ennek keretében gondoskodás többek között a jármű helyszíni javításáról, szerelőműhelybe szállításáról, tárolásáról illetőleg hazaszállításáról, beleértve a javítás idejére gépkocsivezető elszállásolásának, továbbá szükség esetén a sérült személy egészségügyi ellátásának, hazaszállításának megszervezését is, valamint a fuvarozó vállalkozás, illetőleg a hozzátartozók folyamatos tájékoztatása)

• Kárbejelentés szakszerű megtétele

• További közreműködés a káreljárási folyamatban (a biztosítóval kapcsolatban álló kárszakértő iroda értesítése, gondoskodás arról, hogy a szemlézéshez szükséges személyek, dokumentumok illetve a javítást végző szolgáltató az egyeztetett időpontban rendelkezésre álljanak és a várható javítási költségről árajánlatot készítsenek).

• Kárrendezéshez szükséges valamennyi dokumentum eljuttatása kifizetési javaslattal a biztosítóhoz.

• Kisebb összegű károk önálló rendezése a biztosító engedélyével.

www.assist.hu

A standard biztosítások mellett
speciális kiegészítő biztosításokat,
baleseti asszisztencia és
kármanagement szolgáltatást,
valamint az üzemeltetett
járművekkel kapcsolatos
kockázatkezelést kínálunk.